De setup installeert een Windowsservice die op ieder heel uur automatisch de ‘gebruikstijd’ aanpast, zodat Windows niet opnieuw mag opstarten. Momenteel weten we nog geen andere manier – aannemende dat je niet meteen de hele Windows Update-service wilt platleggen, want daarmee loop je ook andere risico’s. Deze fatale gang van zaken is sinds de Anniversary Update inderdaad de normale manier. In versie 1511 kon je nog instellen dat er steeds gevraagd moest worden wanneer je automatisch wilde rebooten.

  • Je moet dan niet allen op zoek naar andere software, maar ook naar een andere sociale omgeving.
  • Kunt u ervoor kiezen om de optionele stuurprogramma-updates die Windows aanbiedt installeren.
  • Als je geopende websites wilt opslaan om ze later nog eens te bekijken, dan is er de nieuwe functie ‘tabbladen opzij zetten’.
  • We verwachten dat de ondersteuning niet beperkt blijft tot Samsung en deze binnenkort ook op andere Android-telefoons beschikbaar wordt.
  • Zoek een icoontje dat lijkt op een printer en klik er met de rechtermuisknop op.

De PowerToy Color Picker is een handige tool om snel de kleur van een element op het scherm te achterhalen, handig bij het bewerken van afbeeldingen en bij webdesign. Color Picker opent met de toetscombinatie Win-Shift-C, waarna de kleurcode van een schermelement eenvoudig naar het klembord gekopieerd kan worden. Na de eerdere berichtgeving van TyC Sports meldt physxloader.dll windows 10 De Telegraaf nu ook dat Nicolás Tagliafico tot de zomer bij Ajax blijft. De Argentijnse Ajacied heeft zich daar ‘morrend’ bij neergelegd, schrijft de krant. De Amsterdammers beloofden afgelopen zomer mee te denken als zich een mooie kans zou voordoen voor Tagliafico. ‘Die kwam er in juli en augustus niet, maar deze transferwindow dus wél.

Installeer De Juiste Software Opnieuw

Daarom gaat het zoveel sneller dan een “nu installeren“. Via de knop Hulpprogramma nu downloaden kun je inderdaad een ISO downloaden of een bootable USB stick maken.

Reacties Op: Einde Windows 7: Gratis Windows 10 Update Nog Steeds Mogelijk

WEBDAV directories maken het mogelijk om door firewalls en proxies heen op internet directories te benaderen. Deze optie is voor hackers het eenvoudigst te misbruiken. Deze instelling zal vermoedelijk relatief weinig conflicten veroorzaken en neemt het grootste deel van de dreiging weg. Deze optie is het meest veilig, maar heeft ook de grootste impact op bedrijfsapplicaties. Dit veroorzaakt bijna gegarandeerd bij elk groot bedrijf productieverstoringen. Door de vele aandacht die er voor het probleem ontstond moest Microsoft wel reageren. Inmiddels maken hackers actief gebruik van deze ontwerpfout.

Al Uw Apps

Bijvoorbeeld een draadloze muis of toetsenbord die je wilt koppelen aan de pc of laptop gaat na de update ook gemakkelijker. Je hoeft niet meer naar de Windows instellingen om deze te koppelen, maar je krijgt een melding als deze is gevonden. We kunnen ons best voorstellen dat je als beheerder van meerdere machines liever nog meer controle over de installatie van de updates houdt. Daar bestaan externe programma’s voor zoals Windows Update MiniTool, bij voorkeur aangestuurd door Sledgehammer. Die neemt de updatefunctie van Windows over, controleert op beschikbare updates en laat je zelf kiezen welke je wilt installeren. Wil je niet lastig gevallen worden met veel meldingen? Dan verschijnt Focus Assist met de mededeling dat je geen meldingen meer te zien krijgt.