Markera “Dölj alla objekt på skrivbordet”, “Dölj enheter i Den här datorn” och “Dölj Nätverket”. Vill du även hindra personen från att byta bakgrundsbild och skärmsläckare finns inställningarna för detta vid Skrivbordet i trädstrukturen. System (kritisk startprocess och andra kärnfunktioner) – Denna undernyckel innehåller viktig information relaterad till hela systemet, t.ex. Den här filen är endast tillgänglig för användare med tillräckliga administrativa rättigheter. När systemet startar är det här alla loggar sparas dynamiskt och läses vidare. Olika systemparametrar såsom alternativa konfigurationer som kallas kontrolluppsättningar. En del av registerregistret som innehåller butiksinställningar samt konfigurationsinformation för Windows och programvara som är specifika för den för närvarande inloggade användaren.

Högerklicka på genvägen och välj “Egenskaper”. Klicka sedan på “Program”-fliken och på knappen “Avancerat”. Skriv sedan in sökvägen till CD-ROM-drivrutinen i Config.sys. Den finns på startdisketten, men kopiera den till hårddisken. I Autoexec.bat skrivs sökvägen till musdrivrutinen in. Skapa ett nytt verktygsfält genom att högerklicka i den tomma delen till höger om verktygsfältet. Välj “Verktygsfält”, “Nytt verktygsfält” i dialogrutan som visas.

  • Klicka på Spara fil när du ombes göra det. Gå till Hämtade filer i det övre högra hörnet för att öppna konfigurationsfilen.
  • Välj “Alternativ” i menyn “Verktyg”, fliken “Ringa upp”, bocka för “Ring inte upp msstdfmt.dll någon anslutning”.
  • PC-tips i ämnesraden hamnar i en viss katalog som du har skapat tidigare.

Det är lätt att reta sig på jätten Microsoft och sårbarheten i operativsystemet Windows. Spara mina uppgifter till nästa gång jag skriver en kommentar. Se till att kParentalFlags_Locked har angetts i AdminFlags om du vill förhindra att föräldrakontrollerna ändras av användare med begränsad behörighet. Om du vill förkonfigurera föräldrakontroller för användarkonton som ännu inte har skapats eller använts ställer du in följande värden. För att förkonfigurera föräldrakontrollerna måste du ange de tre registervärdena i HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Apple Computer, Inc.\iTunes\\Parental Controls\ för varje användarkonto. Välj Spara fil när du ombeds göra det och klicka sedan på OK.

Vet inte exakt vad du menar med återställningsdisk eller partition och jag tror inte att jag har någon heller. Jag ska bara fabriksåterställa som vanligt genom windows, min fråga är bara om registret också kommer bli återställt.

Här Samlar Vi Alla Poddar Från Ny Teknik

Och det låter ju även på vad folk skriver som att om man i något läge skulle välja att stänga av funktionen så går den inte heller att återaktivera . Svårt att både ladda ner och installera bittorentclienter… Hehe ja det är väll så nu för tiden tyvär, alla läser bara rubriken. Klart att det handlar om pengar, är ju trots allt ett företag, och som jag skrev innan så handlar det om en balansgång mellan frihet och säkerhet. Däremot, något som jag gärna vill påpeka är “Microsoft har knappast intresse av att kontrollera användarnas liv.”. Ja det gjorde jag för jag tror tyvärr det är i den riktningen MS är på väg.

Gratis Nyhetsbrev Från Pc

Förutsatt att du inte vill ta backup på hela registret förstås. Innan man börjar ändra i registret för att utföra diverse ändringar bör man ha för vana att alltid ta backup på registret innan man börjar. Att ta backup av registret är en viktig del om man ändrar och testar mycket i registret.